Ehe Urvaste käsitöö

Päevik

Uue elu sisse puhumine

Posted by Karille on January 9, 2018 at 5:50 PM

Tere taas üle pika aja. 

Leidsin internetiavarustest üles oma ammu alustatud blogi. Viimasel ajal on ikka aeg-ajalt tekkinud mõte oma tegemised kusagile kirja panna. Minu puhul paberile panekust eriti kasu pole, sest, siis kui mul vaja, nagunii üles ei leia. Aga kui tean, et olen internetiavarustesse oma toimetamised saatnud, siis need kiiremini endale kättesaadavad ja ehk abiks ka teistele.

Aega on viimasest sissekandest päris palju mööda läinud ja eks vaated ja arusaamised muutunud selle ajaga. Ei hakka varasemaid postitusi ka ära kustutama, siis on näha ka minu teekonda:)

Aegadetaguse ajaga võrreldes olen oma oskusi edasi lihvinud Viljandi Kultuuriakadeemias. Tegelen nüüd peamiselt villaste ja linaste materjalidega. Mõni väga hea tuttav või sugulane esitab mulle ka muid põnevaid väljakutseid. Tordimaailmas olen ka jätkuvalt sees, aga luban, et neid tegemisi siin enam kajastama ei hakka. Püüan nüüd rohkem asjalikku kirja saada ja ka õpetusi jagada. Seda nii enda, kui internetist leitud kasuliku näol. 

Loodan, et õnnestub uuesti ka blogipõhja pakkujaga sõbraks saada ja igasugu anomaaliad kustutada 

Järgmine postitus tulebki juba töine

Categories: None